Færdes dine børn sikkert på internettet?

Internettet er et farligt sted og der er en masse farer, som vi bør beskytte vores børn for. Det lyder måske lidt som at male fanden på væggen og men lige når det kommer til børns færden på internettet, så er overdrivelse med til at fremme forståelsen.

Undersøgelser viser ca. hvert tredje barn har besøgt hjemmesider, som deres forældre ikke ville synes om. Vi lever i en tid, hvor der findes mennesker, hvis ønske er at udnytte børn på internettet, så det er en god idé at snakke med sine børn om, hvordan man gebærder sig ordentligt.

Børn i dag har adgang til internettet hele døgnet i form af smartphones og de mange sociale medier. Det betyder også, at de der vil lokke noget ud af børnene har et meget bredt område at jage på. Snapchat benyttes ofte til at sende nøgenbilleder og man ved aldrig helt, hvem der sidder i den anden ende, eller hvad der sker med disse billeder.

Ligesom man ikke sender sine børn ud i trafikken uden at lære dem om færdselsreglerne, så bør man heller ikke slippe dem løs på internettet uden, at de har lært, hvordan man opfører sig derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *