Gode råd til din jobsøgning

Står du uden job eller er du på udkig efter et job, der vil udvikle dig yderligere på det faglige og personlige plan? Så har vi samlet 3 tips, som du kan inkorporere i din jobsøgning.

Skil dig ud i din ansøgning

Et job kommer ikke automatisk dalende ned for himlen. Man er som jobsøger nødt til selv at tage initiativ og tage kontakt til de virksomheder, man ønsker at være en del af.
Udfordringen er, at de meget eftertragtede virksomheder ofte modtager tusindvis af ansøgninger, og det handler derfor for dig om at skille dig ud fra nogle af dem.
Et godt tip er at sende en videoansøgning, da det øjeblikkeligt vil fange modtagerens interesse. Desuden kan dine fremtidige arbejdsgiver tyde ud fra dit kropssprog, hvilken type du er, og det kan kun komme dig til gode, hvis du forbereder dig på dit kropssprog og laver et stramt og præcist manuskript.

 

Opdater din LinkedIn profil

Sideløbende med at sende ansøgninger kan du styrke din profil på LinkedIn. Det mest populære sted at rekruttere medarbejdere fra er LinkedIn, og det giver derfor god mening at investere tid og kræfter i sin LinkedIn-profil.
LinkedIn har tidligere udtalt, at et billede giver hele 14 gange flere visninger end intet billede. Så hvis du ikke har et billede på din profil, skal du få gjort det hurtigst muligt. Det billede du vælger, skal helst repræsentere din professionelle og ”pæne” side, så det kan godt betale sig at få en professionel fotograf til at fotografere dig.

Et andet godt tip til en god LinkedIn profil er at skrive din beskrivelse af dig selv på engelsk, da der er mange der rekrutterer medarbejder fra de store globale virksomheder i Danmark. Disse mennesker kan ikke forstå din danske beskrivelse af dig selv. Så skriv din beskrivelse på engelsk, især hvis du ønsker at have en fod inde i en global virksomhed.

 

Søg professionel hjælp

Hvis du har været jobsøgende længe, og der stadig ikke er dukket et relevant tilbud op, kan det være en gode ide at søge professionel hjælp. Det kan være en lidt dyrere løsning, men på den anden side er du ret sikker på at finde et job inden for kort tid.
Ballisager.com kan du få karriererådgivning og blive en del af deres outplacementforløb, hvor du får tildelt en rådgiver, tilbud om adfærds- og motivationstests, deltagelse på workshops og mange andre fordele, der er med til at styrke dine muligheder for et job i fremtiden.

 

Ved at implementere disse 3 gode råd i din jobsøgning, vil der opstå et match mellem dig og din kommende arbejdsgiver meget snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *