Hvad gør man hvis ens bygning er giftig?

Vi tilbringer ekstrem meget tid i vores hjem og på vores arbejdsplads, så det er vigtigt, at disse to steder ikke har nogle miljøproblemer. Her kan en sanering komme på tale, da der i Danmark er mange gamle bygninger. Især i byer som København, Århus og Odense. Det skyldes, at boligerne her har været der i mange år, og dengang brugte man nogle andre byggematerialer.

Ofte er det ikke, fordi du behøver være meget bange for byggematerialerne, da de er mest farlige, når de rives ned. Men det gør f.eks., at det ikke er en god idé, at du bare går i gang med at rive en væg ned i din lejlighed på Nørrebro, før du er sikker på, at der ikke er noget galt med den. For det kan være, at du bliver nødt til at bruge et professionelt firma til at stå sanering.

Din arbejdsplads

Hvis din arbejdsplads skal til at lave noget om, skal du kræve, at I får tjekket igennem om alle byggematerialer er, som de skal være. For ellers risikerer I at blive syge, og I skal helst opdage problemer, inden I bliver syge.

Selvfølgelig er det ikke sådan, at I skal stå og arbejde midt i det, men derfor kan det stadigvæk godt ende med at være et problem, og derfor anbefaler vi, at I tager kontakt til en virksomhed, som kan undersøge, om der er noget galt med jeres arbejdsplads. Det vil stort set altid være samme firma, som også står for en sanering, hvis det skulle komme på tale. I kan læse mere om muligheden her.

Tag symptomer seriøst

Om du er derhjemme eller på din arbejdsplads, så er det vigtigt, at du tager alle symptomer alvorligt. Hvis du har noget, som du ikke plejer at have, så skal du gå til lægen og lade lægen se på det.

Når lægen har set på det, kan det være, at lægen har nogle yderlige spørgsmål. Hvis lægen siger, at det kan være noget, som du har fået igennem dine luftveje, så bør du helt klart få undersøgt din bolig. Især der hvor du sover, da du bruger mange timer der hver nat.

Herudover kan du henvende dig til din arbejdsplads og få dem til at undersøge, om der er noget galt. For hvis der er brug for sanering, bør du aldrig vente. Det er vigtigt, at det bliver undersøgt med det samme, så du kan komme videre med dit liv.

Vi har oplevet mange, som troede, at der ikke var nogen problemer, men som blev overrasket, da et firma tog et nærmere kig på deres hjem. Kig derfor altid kritisk på din arbejdsplads, hvis du synes noget virker forkert, så sørg for at få det undersøgt med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *