Undgå lange salgstaler – sådan finder du det billigste mobilabonnement

Som forbruger er der ikke noget værre end lange salgstaler, som i sidste ende alle fortæller det samme – ”du kan få det billigere hos os”. Men hvad skal man så egentlig stole på, når man får en irriterende sælger i røret, og hvordan finder man overhovedet et mobilabonnement, som passer til ens egne forhold? Svaret er egentlig ganske simpelt, og ved at følge med i artiklen her vil du blive gjort opmærksom på, hvad du kan gøre for at finde det rette mobilabonnement.

Gå altid ud fra princippet om, at man altid kan få noget bedre

Når det gælder mobilabonnementer, gælder en klar hovedregel, der siger, at man altid kan få noget billigere. Dette er et faktum, og du skal således ikke ukritisk stole på, hvad den ellers venlige telefonsælger bilder dig ind. Dertil er det vigtigt ikke at tjekke abonnementspriserne på hjemmesidernes egne hjemmesider, da disse så vidt muligt skjules, således at tilbuddet generelt bliver mere attraktivt.

En løsning på dette er, at man søger vejledning i de upartiske sammenligningsportaler, der findes rundt omkring på internettet. På disse sider bliver man vejledt til den bedste løsning ud fra nogle helt generelle forhold, man tilmed selv kan vælge. Eksempelvis kan du udelukke de mobilabonnementer, der ikke tilbyder fri tale, og du kan som et andet eksempel tilvælge de abonnementer, der tilbyder fri data. Dermed kan du tilpasse din søgning, og alt dette gør du, mens du sammenligner priser. En anden fed faktor ved denne form for pristjek er, at man hele tiden har et fuldt overblik over alle mulighederne. Du skal ikke skifte mellem udbydernes hjemmesider, og du slipper derfor for at skulle huske sammenligninger i hovedet, der er nemme at blande sammen.

Sammenligningsportalerne har heller ingen skjult agenda i forbindelse med sammenligningen. Alle faktorerne er opdaterede, og man skal ikke være bange for, at ejeren eller administratoren har et specielt tilhørsforhold. Tilliden er derfor i top. Denne understøttes også af det faktum, at det er forbrugerne selv, der anmelder de enkelte mobilabonnementer, således at man kan se, hvilke erfaringer andre har haft med det pågældende abonnement. Her er det også en fordel, at der sjældent er noget, anmeldere er mere ærlige om, end når de anmelder mobilabonnementer. Da det er så nemt og ligetil at skifte, er der ikke noget specielt loyalitetsbånd mellem udbyder og forbruger.

Her har du et eksempel på et klassisk sammenligningssite

denne side finder du et eksempel på, hvordan et klassisk mobilabonnements-sammenligningssite kan se ud. Der er ingen skjulte reklamer, og alle relevante abonnementsudbydere er repræsenteret med opdaterede priser. Så er det bare med at komme i gang og finde et – måske – billigere mobilabonnement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *