3 ting vi i stigende grad bruger internettet til

Internettet bliver mere og mere en del af vores dagligdag, og vi gør flere og flere ting online. Den tid, hvor vi slog numre op i en telefonbog er ved at være forbi. I dag kræver det blot en søgning på Google, og så har du de telefonnumre, som du skal bruge. På samme måde bruger vi internettet til meget andet. I denne artikel, har vi samlet 3 ting som vi i stigende grad bruger internettet til.

Informationssøgning

Der var engang, hvor man skulle købe et leksikon for at kunne slå forskellige ord op, og læse deres betydninger. I dag klares det med en google søgning, hvor du efterfølgende ofte lander på Wikipedia eller en af Gyldendals hjemmesider.

Det er derfor de færreste der i dag har et leksikon stående, da de er blevet gjort overflødige, fordi vi søger information om alt mellem himmel og jord på nettet. Du har måske allerede en gang i dag lavet en Google søgning, fordi der var noget, som du gerne ville vide mere om.

Hvis du fx har brug for at finde ud af hvilke muligheder der er for at klage over skat, hvis de har truffet en afgørelse, som du ikke mener er rigtig, er det første du gør sandsynligvis, at søge information på nettet, da det er hurtigt og nemt at finde informationerne der. Og når du har de første informationer kan du samtidig finde en advokat, der kan hjælpe dig med din skattesag over nettet. Og vi finder derfor både information men også firmaer over nettet. Hvis du gerne vil læsemere om at klage over skat kan du klikke her.

På samme måde, er der i mange andre situationer, hvor vi starter med en Google søgning, for at finde information.

 

Boglæsning

Noget andet, som vi i stigende grad bruger forskellige platforme på nettet til er boglæsning. Der findes i dag mange muligheder for at købe e-bøger i stedet for de traditionelle bøger, som er med til at gøre at vi i mindre grad køber fysiske bøger, og i stedet læser bøger på vores computer eller mobil.

Der er dog mange, som stadig foretrækker at sidde med en fysisk bog i hånden, og de fysiske bøger er derfor ikke ved at udgå, men der er et mindre salg af fysiske bøger, da vi i stigende grad benytter os af e-bøger.

 

Indkøb

Noget tredje, som vi også i stigende grad bruger nettet til er indkøb. E-handel vækster voldsomt i Danmark lige nu, da vi købere flere og flere varer over nettet.

Vi kan godt lide at købe ind online, da det er nemt og bekvemt at sidde hjemmefra, og få leveret sine varer lige til døren.

Og når e-handelen vækster, kommer der flere og flere webbutikker, så du i dag kan købe alt hvad du kan tænke dig online, og det er så med til at give en yderligere vækst for e-handelen.

De 3 nævnte ting i denne artikel, er blot eksempler på hvordan vi i stigende grad bruger nettet i vores dagligdag. Hvis du prøver at tænke over det, vil du se at vi også bruger nettet til meget andet, herunder netbank og kommunikationer med andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *