5 måder at bruge en regnfuld efterårsdag på

Efteråret har for alvor sat ind i Danmark, og det betyder mere tid indenfor. Vi har allerede haft de første regnvejrsdage, og det er derfor tid til at finde på gode indendørsaktiviteter, og der kommer et par idéer her til, hvad du kan bruge en regnvejrsdag på.

Læs en god bog

Det første, til en hyggelig dag indenfor, er at læse en god bog. Der er mange gode grunde til at læse flere bøger, som fx at du på sigt får et bedre ordforråd. Samtidig får du mere ro i hovedet, når du læser, da du bare skal koncentrere dig om bogen, og ikke multitasker og laver flere ting på en gang.

Du kan enten læse en af dine favoritbøger, eller tage på biblioteket og finde et par nye bøger, som du kan begynde at læse. Det er altid hyggeligt at læse en god klassiker, også selvom du måske har læst dem før, men det er endnu mere spændende at læse i en bog, du ikke har læst før.

 

Begynd på ønskelisten

I skrivende stund er det slutningen af september, og der er ikke lang tid til, at vi skriver december. Du kan derfor også begynde på din ønskeliste. Jo før du begynder, jo flere gode ønsker har du, når forældre, kusiner, børn, venner og bedsteforældre begynder at spørge efter dine juleønsker.

Du kan også være kreativ og prøve at lave noget nyt julepynt. Du kan fx prøve at lave noget julepynt ud af filt, som er et materiale, der er super nemt at arbejde med. Du kan også prøve at lave hæklet julepynt. Hvis du kigger på nettet efter inspiration, kan du finde hurtigt mange gode idéer, til hvordan du kan lave din julepynt.

 

Læg en kabale

En rigtig hyggelig efterårsaktivitet er at lægge en kabale, når du sidder inden for og kigger ud på regnen. Du kan fx prøve at lægge den klassiske 7-kabale, som ikke er så svær at lære at lægge.

Du kan søge på nettet efter inspiration til at lægge en sjov kabale. Du kan også spille kabale-spil på nettet, men det er ikke altid helt det samme, som at sidde med kortene i hånden.

Du kan også spille et brætspil med en af dine venner. Hvis I laver en god kop kaffe til, er der gjort klar til en hyggelig eftermiddag.

 

Prøv en ny opskrift

Du kan også gå en tur i køkkenet, når vejret er dårligt udenfor og prøve en ny opskrift. Du kan fx prøve at lave en lækker kage, som du kan sidde og nyde indenfor bagefter.

Du kan også lave lækker aftensmad, nu hvor du alligevel bruger tiden indenfor. Du kan fx lave en god portion suppe, der er det perfekte aftensmåltid om efteråret, hvor det er blevet koldt udenfor.

 

Tag i biografen

En sidste hyggelig aktivitet, der er perfekt til efteråret, er at tage en tur i biografen. Du kan se om der går en film, som du godt kunne tænke dig at se, og så invitere en god ven eller kæreste med i biografen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *