Julegaven til barnebarnet, du troede havde alt

Børn er forkælede nu til dags, og netop derfor kan det være svært at finde den rette julegave til sit barnebarn. I denne artikel giver vi dig derfor et par bud på sjove, nytænkende og med sikkerhed storhittende julegaver til dit barnebarn.

Gaver med stød i

I år skal julegaverne, mere end nogensinde før, være elektroniske. De unge mennesker bruger mere og mere tid på deres telefoner og computere, og det skal imødekommes i stedet for at modarbejdes. Så hvis du rigtig vil forkæle dit barnebarn, så er det cool, hvis du viser, at du godt er klar over, at smartphones er ind og uldstrik er yt.

Det der med at købe elektronik, behøver slet ikke at være en dyr og besværlig ting. På incover.dk kan du finde en masse cool grej til smartphones. Så du kan med sikkerhed finde en gave til barnet eller barnebarnet, som de ikke lige selv havde tænkt på, at de manglede.

En megasej og praktisk oplader

Den første idé vi byder på, er en megafed oplader til smartphones. Og ja, alle har automatisk allerede en oplader, hvis de har en iPhone, men ikke alle har en trådløs oplader, som blender fedt i med skrivebordet eller natbordet.

Den lille plade har en ledning, som sættes i stikkontakten. Nu kan du bare placere din telefon på pladen, så begynder den at lade helt trådløst. Husk dog, at ikke alle smartphones har denne funktion indbygget i telefonen. Har du eller dit barnebarn eksempelvis en IPhone, så skal det være en IPhone 8 eller derover, før denne seje funktion virker.

En ægte YouTube-stjerne

Er barnebarnet fan af alle de cool typer, som har deres egen kanal på YouTube, så giv ham eller hende den samme mulighed.

På siden Incover kan du nemlig også finde mange fede GoPro-kameraudstyr. Dette kan bruges til at filme seje ting på farten. På den måde kan dit barnebarn dokumentere alle de seje ting, som han laver i sin hverdag.

Dette er en måde for de unge at vise, hvem de er i dag. Og hvem ved – hvis du er heldig kan det være, at du får lov til at se med.

Virtual Reality

Virtuel Reality, eller bare VR, er ved at vinde frem i Danmark for alvor. Idéen bag VR er, at man via et par ellers store og klodsede briller kan være en del af en meget virkelig uvirkelighed.

Ligeså snart man får brillerne på, så vil skærmen i brillerne vise verden omkring dig, som var du blandt dinosaurusser eller som om du gik rundt i den sydamerikanske jungle. Det føles som om man er der selv, og man kan bevæge sig rundt med brillerne, imens man har dem på.

Dit barnebarn vil ved sikkerhed synes, at du er megacool, hvis du disker op med sådan en sej gave. Vi ønsker dig en god julegaveshopping!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *