Oplev guldet i Vestjylland

Der findes ufattelig mange steder at tage på sommerferie i Danmark, vi behøver ikke altid kigge udover grænserne for at opleve lækker natur, kultur eller dejlige badeferier. Derfor kommer der her i artiklen, nogle gode idéer til hvordan du og din familie kan golde en dejlig ferie i det ganske danske land. En af de rigtigt gode destinationer for familieferier i Danmark er Blåvand, hvor der er adgang til et hav af oplevelser.

Der er noget for alle

Det første skridt på vejen til at opleve Danmark i sin fulde pragt, er at finde det rigtige sommerhus. Med et sommerhus i Blåvand vil i opleve alt det gode som vestkysten har at byde på, både unikke dyr og sandskulpturfestivaler men også museer, der er noget til alle aldre, og så ligger Legoland også lige i nærheden hvis der er børn med på turen.

Der er også museer som både taler til de små og de voksne i form af Panser Museet og Musset Danmarks Brandbiler. Det er 2 museer under et tag, som gør det muligt for hele familien at se gamle brandbiler, kampvogne og udrykningskøretøjer helt tæt på, som i ikke vil kunne opleve mange andre steder.

Kom tæt på dyrelivet

Der er så meget natur og dyreliv i Danmark, vi skal bare blive bedre til at kigge efter det når vi er ude og omkring. I Blåvand finder du en fantastisk mulighed for at komme tæt på dyrelivet, nemlig hos Blåvand Zoom hvor i vil opgave 80 forskellige arter, som inkluderer flere dyr som i kan komme tæt på og få klappet bl.a. Kalve, ponyer, geder, kaniner og andre dyr. Der er også muligheden for at opleve noget helt unikt da Blåvand Zoo er det eneste sted i Danmark hvor i har muligheden for at opleve hvide løver og røde kæmpekænguruer som er utrolig sjældne rundt omkring i verden.

Oplev kunst som aldrig før

Med base i Blåvand kan i, opleve Sandskulpturfestivallen i Søndervig, som bliver holdt en gang om året. I løbet af festivalen bygger kunstnere en mur af sandskulpturer som strækker sig over intet mindre end 200m lang og 7m høj mur af skulpturer. Selve festivalen har altid et overordnet tema, som definerer kunstnernes værker og skaber en god stemning. I vil blive forundret over hvor detaljeret værkerne er, og ofte kan i gå flere ture hvor i hele tiden opdager nye detaljer for hver runde i går. Der er selvfølgelig også en god café der ligger borde og stole til så i også kan nyde en is i løbet af turen

Hvis det har fanget din interesse, kan du læse mere om og booke sommerhus lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *