Sådan kommer du i gang med at blogge

Der er mange som længe går med en drøm om at skabe sin egen blog. Selvom det kræver tid og energi at komme i gang, så er det faktisk ikke så svært. Find det bedste webhotel her og læs de gode råd nedenfor, hvis du elsker at skrive og gerne vil starte din egen blog.

Start med at spørge dig selv hvorfor du gerne vil have en blog

For de fleste som elsker at blogge er årsagen til at de starter en blog meget simpel; de holder af at skrive. Hvis du har et ønske om at dele dine tanker med hundredvis af personer, så kan du oprette en blog. Mens der naturligvis også kan ligge andre gode årsager bag, så er der også advarselstegn.

Det virker for det meste ikke, hvis man bare gerne vil have gratis goder eller tjene mange penge hurtigt. Du skal rent faktiske have noget på hjertet. Hvis du kan svare på spørgsmålet om hvorfor du gerne vil have en blog, så er du på rette vej.

Tænk på dit koncept og blognavn

Hvad skal din blog handle om? Det er et andet vigtigt spørgsmål, som du skal stille dig selv. Alt efter dine interesseområder kan du derefter vælge et navn. Du skal gerne dukke op på de populære søgemaskiner, når folk søger på noget i relation med dit tema.

Mange kalder sin blog efter eget navn, men skriv dine ideer ned og sørg for at navnet ikke allerede er taget. Det er vigtigt at både domænenavnet samt profiler på de sociale medier er tilgængelige. Det er især en god ide at tjekke Twitter og Instagram, inden du vælger navnet. Det bedste webhotel til din blog finder du her. Der kan du også søge om navnet allerede er taget.

Den tekniske del bag at starte en blog

Det bedste webhotel til din blog finder du her, men hvis du gerne vil finde et tema til din side, så kan du få hjælp andre steder. Når det kommer til blog design er der mange som tyer til sider som Wix, Blogger og WordPress for at benytte en allerede testet og succesrig skabelon.

Det er især en god ide i starten, så du kan fokusere på indholdet i stedet for at skulle få sved på panden når der skal arbejdes med HTML koder. Men øvelse gør mester, så begynd på at skrive en introduktion og artikler som har din egen interesse, så kan du tænke på at opbygge et publikum bagefter.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *