Sådan vinker du farvel til stress

Stress er en samfundstendens, hvor flere dansker bliver ramt af stress i mere eller mindre grad. Stress er svært at definere entydigt og påvirker os på flere negative parametre. Som følge af stress kan du blive ramt og sat ud af spil i lang tid. Det er vigtigt at tage hånd om stress inden det sætter præg på dit helbred. Hvis du føler dig stresset og trænger til at få genskabt balance i dit liv, så læs med her og få nogle tips til at håndtere dit stress.

Stress er flere ting

Der findes ikke en endegyldig definition på stress. Stress kan siges at være en belastningstilstand, som både går ind og påvirker os fysisk og psykisk. Som ofte opstår stress når der er ydre eller indre krav, som overstiger de ressourcer man har til rådighed. Rigtige mange dansker kæmper mod stress på daglig basis i deres liv. Stress kan udledes af flere individuelle årsager og påvirke vi ikke er vores bedste udgave af os selv. Der findes flere grader af hvor slemt stress kan have af indvirkning af vores liv. Kortvarig stress påvirker man er hurtigere kan blive træt og mangle overskud, mens langvarigt stress kan have farlige helbredsmæssige konsekvenser.


Anvend få redskaber mod stress

Stress kan påvirke den måde vi trækker vejret på i løbet af dagen. Din vejrtrækning er vigtig gennem hele livet, men især når du er stresset. En god vejrtrækning bidrager med mere ilt til hjernen og sørger for du kan tænke klart. Derfor er det vigtigt at huske dit åndedræt i løbet af dagen og trække vejret dybt gennem næsen og helt ned i maven. En anden ting som også kan bekæmpe stress, er motion eller bevægelse. Med mere aktivitet i hverdagen kan du hurtigt opleve et større overskud og glæde.

Få professionel hjælp

Når stress tager fat i en længerevarende periode, så kan det være nødvendigt at få styr på det med professionel hjælp. Med stress i en lang tid må man finde roden til at få det stoppet, så det på sigt ikke påvirker ens helbred i en farlig retning.  Hvis du har brug for en række værktøjer til at få styr på dit stress, så find hjælp hos We.care, hvor specialister sidder klar til at tage hånd om din livssituation. Gennem flere konsultationsformer kan du få den hjælp, som passer til din hverdag. Det koster ikke en formue at starte allerede i dag og komme godt i gang med at skabe sig et mere stressfrit liv. Du kan både skrive, snakke eller få en videokonsultation og få indsigt i, hvad du præcis kan gøre for at komme ud af det. Kom i gang allerede i dag og få redskaber til komme på den anden side af din stress.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *