Sammenligningssider gør dit liv bedre

I dag tager unge det som en selvfølge, at de kan Google, hvis de gerne vil sammenligne priser, men sådan har det ikke altid været. Selv for ti år siden betalte vi stadigvæk for meget for mange ting, fordi det var svært at sammenligne priser inden for en række brancher. Nu kan vi heldigvis sammenligne alt fra revisorpriser til realkreditlån.

Det er en sund udvikling, da det giver forbrugeren mulighed for at vælge på et oplyst grundlag.

Der er ikke tale om race to the bottom

Hvis du følger med i samfundsdebatten, så opdager du hurtigt, at det ikke er alle, som er glade for udviklingen med prissammenligningssider. Det er selvfølgelig aldrig forbrugere, der klager over denne udvikling, da det er en kæmpe fordel for dem.

Men det er de forskellige brancher, som pludselig har svært ved at holde deres priser skjult for kunder. F.eks. kan du have en advokat, som siger, at vi ikke kun skal vælge udfra pris, og det er vi da helt enige i.

Men det ændrer ikke på, at det er godt, at man har denne oplysning. Det må så være advokaten, revisoren osv. problem at vise, hvorfor de er flere penge værd. Det er i sig selv en god udvikling.

Revolution inden for lån

Der er dog brancher, hvor det ikke engang giver mening for virksomheder at brokke sig. Hvis vi  tager hele lånebranchen, så er det kun til fordel for forbrugerne, at de får det bedste og billigste lån. Der er ingen grund til at betale for meget i rente, hvis du kan betale mindre.

Der er simpelthen ingen god årsag til at gøre det. Når det kommer til realkreditlån, er der endda ikke engang særlig mange udbydere, så det er alle sammen lige troværdige. Det betyder, at forbrugerne blot skal vælge det firma, som har den bedste rente, og hvor de kan få det realkreditlån, som de gerne vil have.

Her har en side som realkreditkonsulenten.dk gjort, at det er blevet let for dig som forbruger. Du taster hurtigt informationer ind og så kan du finde ud af, hvad du kan få af realkreditlån. Det er så simpelt, som det burde være.

Kommer hele tiden flere

Hver gang du har en branche, som ikke selv deler sine priser eller gider åbenhed, så er der grundlag for endnu en prissammenligningsside. For det er af åbenlyse årsager noget, som kunder gerne vil have.

For der er ingen af os, som ønsker at betale for mange penge, og så er det underordnet, om der er tale om realkreditlån eller din næste mobiltelefon. Vi vil gerne have det bedst mulige tilbud, og vi vil gerne have noget at sammenligne med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *