Strik noget nyt og noget blåt til brylluppet

Når ringen er kommet på fingeren, så er det næste skridt at planlægge dit bryllup. Mange følger traditionen med noget gammelt, noget lånt, noget nyt og noget blåt. Bryllupper bringer den oplagte mulighed for strik som i hvert fald kan dække de sidste to. Se her hvordan du kan komme tættere på et smukt bryllupssjal eller en unik bryllupskjole.

 

Sådan strikker du det perfekte pynt og tilbehør til den store dag

 

Måske skal du selv en tur op ad kirkegulvet. Det kan også være at brudeparret har bedt dig om dit kreative input. I det sidste tilfælde er det en stor ære, men der kan også hurtigt blive lagt et stort pres på ens skuldre, når man skal strikke noget til den kommende brud. Til så vigtig en begivenhed skal det færdige værk gerne være helt perfekt. Så hvis du stadigvæk er lidt rusten når det kommer til strik, eller bare gerne vil opfriske et par områder, så kan du for eksempel besøge WeTeach.dk.

 

Strik bryllupskjolen du altid har drømt om

Mange kvinder har drømt om den perfekte bryllupskjole siden de var helt små. De har ofte et billede inde i hovedet af hvordan den skal se ud. Det er vovet, men hvis du har tid, tillid og tålmodighed, så kan du ende op med en unik smuk bryllupskjole i strik. Men start i god tid, da det gerne kan tage tre-fire måneder før den sidste perle sidder lige hvor den skal.

 

Skal dit bryllupssjal være noget blåt?

I både de varme og kølige tider er det populært at strikke et fint sjal til brylluppet. Det gælder naturligvis såvel gæster som bruden. Det er prisvenligt at strikke, da det ofte vejer mindre end 50 gram garn. Derudover så er det nemt at pakke ned i tasken og vigtigst af alt, så er det en smuk unik måde som sætter dit personlige præg på den store dag. Det mest populære valg af garn til bryllupssjalet er naturligvis hvidt garn, men der er også mange som vælger denne overdel som ”noget blåt.”

 

Anden ny innovativ bryllup strik

 

I forbindelse med brudens ”uniform” så kan der også strikkes fine slør, specielle hofteholdere og en spektakulær brudebuket som holder for evigt. Til de yngste brudepiger kan du strikke et fint pandebånd, måske netop med samme type blomst som den strikkede brudebuket.

 

Nu hvor vi er i blomstertemaet, så er der også mange der strikker bordpynt som dekoration under alle vaserne på bordene i festsalen. Der er altså masser af bryllupsstrik som du kan du kaste dig ud i til dit eget, datterens eller venindens store dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *