5 Tips til en hyggelig jul for hele familien

Så er det ved at være jul igen, tiden hvor vi samles om det store bord med vores familier og ikke mindst en masse julegaver til de små. Hvis du mangler lidt inspiration til hvordan du gør juledagene ekstra hyggelige og sørger for at familien hygger sig, så giver vi dig nogle gode ideer. Så husk at få det bedste ud af julen sammen og nyd en god tid, dine børn vil elske at i bruger en masse tid på sjove og hyggelige ting. En god ide til at få mere tid til julehyggen er at klare juleshoppingen så tidligt som muligt, tjek Gavespot.dk og find en masse gaveideer til ham og til hende.

Lav julekager og julegodter

 

Noget af det hyggeligste for hele familien er at lave sine egne julekager, såsom småkager, pebernødder og meget mere. Ikke nok med at det er super hyggeligt at sidde og lave små julekager, så smager det også godt og man kan hver aften tage en lille skål frem med lidt forskelligt godt i.

 

Husk kalenderlyset om morgenen

 

Kalenderlyset om morgenen er en hyggelig og god tradition at føre videre. Her kan børnene se hvor lang tid der er igen til den store aften hvor de skal have gaver, masser af gaver. Samtidig er den en god anledning til at få familien samlet om spisebordet og indtage sin morgenmad.

 

Kalendergaverne må ikke glemmes

 

Kan du huske som barn at der hang en strømpe på en knage og hver eneste morgen havde julemanden været forbi med en lille ting. Det var altid spændende hvad der var i og det var altid dejligt at vågne op til.

 

Fæld årets juletræ sammen i skoven

 

Selvom det er dejlig nemt at købe årets juletræ i netto eller det lokale supermarked, så er der bare noget hyggeligt over at tage hele familien ud i skoven og fælde juletræet sammen. I kan eventuelt starte med at mødes til en gang morgenmad om morgenen og derefter tage ud i skoven, vælge hvilket træ i skal fælde og så ellers gøre hele dagen til en hyggelig oplevelse med gåtur og madpakker i skoven.

 

Lav julepynten selv

 

Ja det er nemt at købe lidt billig julepynt importeret fra kina, men har det nogen historie? Hvad med at man gik lidt imod alt den import og prøvede at gøre tingene lidt mere personlige igen. Sæt jer ned hele familien og find lim, sakse og papir frem, lav en kræmmerhuse som i gamle dage, lav små kravle nisser og flet julestjerner som aldrig før. Det gælder om at gøre det unikt og personligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *