3 sjove familie oplevelser i den danske sommer

Vil du gerne have hele familien med på tur, og vil du gerne have dine forældre/bedsteforældre med til nogle uforglemmelige oplevelser?

Vi giver dig 3 lækre oplevelser, som kan underholde hele familien, og dermed sikre dig at dine ideer falder i god jord hos både den yngre- og ældre generation.

 

Oplevelser i det grønne og idylliske

Hvis man er til solens varme stråler, vinden i håret og grønne omgivelser, så er en picnic i parken en god løsning, hvor der er plads til hele familien, hvor alle kan få nogle gode oplevelser.

Her kan man blandt andet nyde en velsmurt kurv med danske lækkerier som smørrebrød eller sandwichs. Her er der selvfølgelig også plads til mormors lækre desserter, som ungerne som regel hellere vil spise fremfor hovedretten.

Der er selvfølgelig også plads til at få opfyldt sit konkurrencebehov, ved at slå et par familiemedlemmer i et slag kongespil, og dermed tilegne sig håneretten, indtil næste familiespil finder sted.

Den fjollede og tradition rige

Hvis man gerne vil have lidt albuerum og dermed også gøre de små glade, så kan man tage en tur i Dyrehavsbakken. Her er der både plads til at hygge sig på kryds og tværs, herunder kan den yngre generation få lov til at slå sig løs, i mange af de forskellige forlystelser.

Hvis man vil gøre bedsteforældrene glade, kan man prøve på at vinde noget chokolade i en af de mange konkurrenceboder som befinder sig på bakken.

De 7 verdensdele

Hvis man er til lidt af det hele og vil have underholdning som både er sjovt og muligvis også ukendt, ja så er Københavns Zoo stedet. Hele familien kan få et godt grin, og nogle sjove oplevelser fra alle de underholdende dyr, som man ikke ser ude i den danske natur.

De små rollinger kan få lov til at fodre nogle af dyrene med et smil på læberne, som får forældrene og bedsteforældrene til at smelte om hjertet.

Hvordan kan du/i gøre det praktisk for det grå guld?

Jo flere forhindringer man har på en tur, jo mere besværligt og tidskrævende kan det blive. Derfor kommer vi lige med et par råd, der vil fjerne disse kedelige byrder fra jeres skuldrer.

  • Sørg altid for at have deres daglige medicin med på turen, og noget smertestillende som kan tage de fleste bagateller.
  • Nogle gode tasker som kan transportere de fleste ting uden besvær.

Vores bedste råd på sådan en sjov og tidskrævende tur, er en rejse stok som kan foldes sammen, og pakkes ned i en af taskerne. Det kan både være fysisk- og psykisk hårdt at deltage i en familietur, og derfor er det vigtigt at spare på energien, så alle kan nyde dagen med familien.

Du/I kan finde den perfekte stok til rejsen lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *