Danskerne bruger Google til at finde informationer om alt

Internettet spiller en større og større rolle i vores dagligdag. Det skyldes at vi bruger internettet til utallige ting i løbet af hverdagen. Internettet er derfor blevet en integreret del af vores liv. En af de ting vi bruger internettet til, er at finde informationer om nærmest alt, hvilket du kan læse mere om her.

Informationssøgninger på Google

Et af de punkter, hvor internettet spiller en stor rolle i vores hverdag, er når det handler om at finde informationer om forskellige ting. Her bruger vi søgetjenesten Google til at finde informationer om nærmest alt.

Du kan lave en søgning på Google om alt, og herefter få en liste med relevante hjemmesider, der fortæller om det, som du gerne vil vide noget mere om.

Når vi skal finde information om et eller andet, er det hurtigt og nemt at bruge Google og det har gjort at vi kan se en markant stigning i antallet af Google-søgninger der foretages i Danmark.

Samtidig kan vi søge på Google fra mobilen, som gør det nemt tilgængeligt og ikke mindst hurtigt at søge efter de informationer, som du mangler.

Vi finder informationer om alt på Google, både søgninger til skole/arbejde og mere private forhold, som gør at det er en lang række af forskellige spørgsmål, som vi finder svar på via Google eller en anden søgemaskine.

Vi bruger Google som vores foretrukne læge

Nogle af de søgninger, som vi i stigende grad foretager på Google, er søgninger omkring sygdomme og vores generelle sundhed.

Der er mange der starter med en søgning på Google, når de mærker symptomer på en eventuel sygdom, for at finde ud af hvilken sygdom der kan være tale om.

Der er mange informationer at finde på forskellige hjemmesider omkring sundhed og forskellige sygdomme og derfor er det ofte nemt at finde information om den sygdom, som du gerne vil vide lidt mere om.

Google går på den måde ind og erstatter nogle lægebesøg, da vi i stedet Googler os frem til, hvad der kan være galt.

Vi googler både før lægebesøget, for eventuel selv at stille en diagnose, men også efter lægebesøget for at finde flere information om den diagnose, som lægen har stillet.

Der bliver derfor foretaget mange søgninger på Google der omhandler forskellige sygdomme.

Hvis du fx gerne vil læse mere om PCOS der en sygdom i æggestokkene kan du kigge hos Danfert, hor du kan læse meget mere om PCOS og andre sygdomme der har noget med graviditet at gøre.

Selvom der findes mange gode informationer online, er det vigtigt at age en tur forbi lægen, hvis du har mistanke om en eventuel sygdom. Det er nemlig langt fra altid at Google kan erstatte et lægebesøg, selvom det er hurtigt at få et bud på en diagnose.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *