Vær parat til camping i det fri

Du har besluttet dig for tage på camping i den danske natur. Men det kan være svært at have helt styr på hvor du skal hen og hvad du skal have med. Derfor har vi lavet en lille guide til dig så du er klar til at nyde den danske natur.

Hvor skal man tage hen?

Når man er på telttur, kan det være rart at komme væk fra byen, biler og støj. Det er der også rig mulighed for i Danmark. En af de smukke steder hvor du både får fornøjelsen af at nyde havudsigt og smuk grøn natur er Hvidbjerg Klitplantage i Vestervig. En anden smuk mulighed er Gødding Skov i Vejle som er en fantastisk skov med masser af grønt, både i trætoppene, men også under fødderne.

Det er vigtigt at du tjekker om det er lovligt at slå telt op der hvor du ønsker. Naturstyrelsen har nemlig nogen forskellige regler for teltning, så som blandt andet hvor man må slå telt op i det fri. Deres liste kan hjælpe dig til en lovlig telttur men også give dig inspiration til nye steder i den danske natur, som du ikke kendte i forvejen.

De vigtigste ting til teltturen

Solcreme og solhat

Når du er på telttur, er man udenfor stor set hele dagen, og det er derfor vigtigt at man husker at beskytte sig mod solen, så man ikke bliver forbrændt. Man kan nemlig nemt komme til at glemme solcremen eller syntes den er irriterende at smører på i naturer. Man kan derfor med fordel tage en solhat med, som man hurtigt kan tage frem uden besvær.

Vådservietter og hånddesinfektion

Mulighederne for at vaske hænder og gå i bad, eller bare generel hygiejne, er ikke altid så gode når man er ude i naturen. Nogle steder kan man være heldig at der er en ferskvandssø i nærheden, så man kan benytte sig af den. Det er dog ikke altid man er det, og derfor kan vådservietter og hånddesinfektion gøre stor gavn på din telttur. En god hygiejne er altid opfriskende og kan gøre din dag mere behagelig, når du føler dig ren og frisk.

Telt, sovepose og liggeunderlag

Dit rejsegear er noget af det mest basale og vigtigste at have med når man er på telttur. Der er mange muligheder inde for alle tre kategorier. Hos rejsegear.dk tilbyder de dig er stort udvalg af de forskellige kategorier. Det er vigtigt at du tænker på klimaet, dag/nat temperaturen, og hvor meget plads man har til alt dit udstyr. Når du vælger dit telt, skal du lige være opmærksom på at der er regler om at teltet ikke må være større end trepersoners telte.

God fornøjelse med din telttur i den skønne danske natur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *