Alle kan skabe indhold

Vi lever i en tid, hvor vi deler om os selv alle steder. Ældre synes, at denne udvikling er forfærdelig, men det er som sådan ikke noget nyt, at mennesker gerne vil dele om deres liv. Det nye er, at det aldrig har været lettere at gøre. Det er billigt at købe et webhotel, hvis du vil blogge og alle har et kamera på deres mobil til at uploade videoer til Youtube.

I stedet for at se det som noget negativt, så er det faktisk en positiv ting, for det giver os mulighed for at vise omverden, hvem vi er, og når vi deler vores historier, er vi med til at hjælpe andre. Samtidig gør du dig selv unik til arbejdspladser, hvis du kan vise dem, hvordan du kan løse problemer, som de har. Det at dele indhold kan være mange forskellige ting, og det er dig, som afgør, hvordan du bruger det.

Men det kan være, at du har brug for nogle gode råd til, hvordan du kan dele indhold, og hvorfor du skal gøre det.

Du bestemmer emnet

Det er vigtigt at påpege, at det er dig, som bestemmer, hvad du deler indhold om. Så det giver ikke mening at være sur på fashion bloggere, for du kan bare lade være med at dele den slags indhold. Det kan være, at du er vild med træning eller skuespil, og så kan du snakke eller fortælle om det.

I sidste ende er det dig, som bestemmer. Du kan også have en forretningsblog, hvor du fortæller om, hvordan du driver forretning.

Vælg et medie

Når du har valgt et emne, kan du vælge et eller flere medier og dele dit indhold på. Du skal altid huske på, at det er hårdt arbejde, hvis du har for mange medier at dele på. De fleste kan godt overskue at tilknytte sociale medier som Facebook, Instagram og Snapchat sammen med deres blog eller Youtube kanal.

Men det kan være hårdt, hvis du både vil lave video på Youtube og skrive en succesfuld blog. Det er hårdt arbejde. Med en blog er der teknisk ting som valg af webhotel, du skal have styr på. Heldigvis kan du bare kigge på denne side, hvis du vil finde et billigt webhotel.

Med Youtube er det vigtigt, at du har noget at optage med og god lyd. Herudover skal du redigere det hele på din computer, så det ser flot ud til Youtube.

Andre vælger kun at satse på sociale medier, hvor de f.eks. kun har en Instagram konto, hvor de deler billeder. Det kan være alt fra træning til forretningsråd. Der er noget derude for alle.

Vi synes, at du skal dele indhold, fordi det giver dig muligheden for at udtrykke dig selv, og det gør vi allerede, når vi taler med andre. Du skal ikke holde dig tilbage, for der er altid nogen, som gerne vil vide, hvad du tænker på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *