Bedste råd til at finde det perfekte gaming gear!

Gaming PC

Hvis du er interesseret i at spille computer spil, og at de sædvanlige konsoller på markedet, som Xbox og Playstation 4, ikke er nok slagkræft, så er det bedst at starte med en stationær pc. Stationære pc’er kommer i mange forskellige pris rangeringer. De hardcore gamers vil ofte foretrække at bygge deres egen pc.

Det giver dig mulighed for at tilpasse den præcis som du ønsker, hvor det kun er dit budget som sætter grænsen for hvad du kan lave. Det som er svært ved at bygge sin egen pc, er det faktum at ikke alle spil fokusere på de samme specifikationer i din pc. Det vil altså sige, at hvis du vil have en pc som skal kunne det hele, så bliver du nødsaget til at bruge mange penge på både en god CPU og en GPU.

Det kan godt være lidt svært at forstå, men hvis vi tager et spil som Counter strike, som er ekstremt fokuseret på din CPU, betyder det at hvis din GPU er den nyeste model, men ikke din CPU, så vil din counter strike højt sandsynligvis ikke kunne præstere, som du ønsker det.

Det er derfor meget vigtigt for dig, som fremtidig ejer af en gaming pc, at du ved hvad den skal bruges til i første omgang. Det er ikke alle mennesker som har råd til at købe alt det nyeste grej, som der er på markedet.

Det bedste ved PC-markedet, hvis du selv skal bygge én i hvert fald, er at second-hand markedet er godt kørende. Desuden så er de fleste sælgere mere end villige til at forklare konkrete aspekter af computeren, for folk der ikke har den nødvendige viden.

Gaming tastatur og mus

Som vi nævnte før, så vil det koste en fin sum at anskaffe sig en god pc til at spille på. Det stopper heller ikke her. Det er markant dyrere at købe en pc til at spille på, da den er afhængig af mange andre aspekter. En god pc vil aldrig føles særligt god, hvis du har et slidt tastatur, eller en mus der ikke fungerer. Hvis du ikke har nogle af de her ting, så kan du ikke engang anvende din pc.

Så inden du kommer alt for godt i gang med at købe ind til din pc, så skal du have for øje at der er mange forskellige komponenter som udgør den samlede pris.

Gaming Headset

Et af de aspekter som koster mere end de andre, når du er i færd med en pc, er lidt mere en luksus genstand. Det er gaming headsettet. Hvis man spiller spil som cs:go, så skal man have et ordentligt headset, fordi man skal kunne identificere hvor lydene kommer fra. Det eneste der er med disse headset er at de koster en masse, og som sagt, så er det slet ikke nødvendigt i mange situationer at have et sådant headset.

Det er til gengæld det stykke som fuldbyrder dit PC-setup eftersom mange spil lægger stor vægt på brugen af lyd. Hvis du har behov for at få inspiration til færdigbyggede computere, mus, tastatur eller headset, så kan du læse sådanne tests på https://forbruger-test.dk/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *