Life hacks til en bedre hverdag

Livet er fyldt med udfordringer, som er med til at gøre hverdagen uoverskuelig. Dog findes der såkaldte ”life hacks”, som gør hverdagen nemmere. Dertil kan life hacks være med til at øge din effektivitet. I denne artikel giver vi dig en række life hacks, som kan være med til at forandre dit liv.

 

Aldrig mere våde sko

Det danske vejr er super utilregnelig, så selvom der er fuld sol om morgenen, kan det sagtens stå ned i stænger, når du igen skal hjem fra arbejde. Når solens skinner vil vi selvfølgelig tage de små fine sko på, som ikke er super praktiske. Disse kan næppe klare sig gennem den danske regn. Derfor er det vigtigt, at du ifører dig vandresistente sko, dog er disse de ikke mest flatterende sko i hele verdenen. Life hacket er derfor bivoks. Ved at smøre dine fine, små sko ind i bivoks, bliver dine sko vandresistente.

 

Billig bogholder

Har du problemer med at læse de små bogstaver i din bog? Så er en bogholder den rette løsning for dig. Dog er disse dyre og det er de færreste, som gider at give flere hundrede kroner for en bogholder. En billig løsning, er at benytte en bøjle til bukser, hvor bogen nemt kan blive klipset fast.

 

Lækker morgenmad hver dag

De er de færreste af os, som har tid til at lave lækker morgenmad i en travl hverdag. Et life hack til, hvordan du får en god morgenmad hver eneste dag, er ved at lave en stor portion pandekagedej. Dertil skal du rengøre en ketchupflaske, og hælde pandekagedejen ned i flasken. På den både kan du hver dag få lækre nylavede pandekager uden al det rod, som pandekager ellers medfører.

 

Sådan undgår du en smadret telefon

De fleste af har før prøvet at smadre skærmen på vores telefonen. Det kan være en dyr affære, hvis dette ofte sker. Du kan for eksempel undgå, at din telefon bliver ødelagt efter den har været en tur i toilettet, ved blot at have en frysepose rundt om den. Et andet hack er at binde en cirka 30 cm snor fast til din telefon. Den anden ende skal bindes fast til din buksekant. På den måde vil din telefon ikke lande på gulvet, hvis den ryger ud af din lomme. Hvis uheldet alligevel er ude eller du ikke benytter dig af disse hacks, så kan du få en billig reparation hos Irep.

 

Hold styr på ledningerne

Er du også træt af at alle dine ledninger og opladere altid bliver viklet ind i hinanden nede i skuffen? Så hav en skotøjsæske fyldt op med tomme toiletpapirsruller, således du ligger de forskellige ting i hver deres toiletrulle. Så skal du aldrig mere bøvle med indviklede ledninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *