Gode råd til en bedre søvn

Vi ved alle sammen, hvor lidt vi kan lave, når vi har haft en dårlig nattesøvn. Det er grunden til, at vi gerne vil sætte fokus på det her på siden. For uanset hvilken arbejdsopgave du skal løse, eller om du bare gerne vil læse og huske en bog, så kræver det, at du får en god nattesøvn. Alt fra en bedre søvn til kosttilskud som magnesium hjælper.

Som de fleste andre ting med vores krop, så er der ting, som vi selv kan gøre, hvis vi gerne vil sove bedre om natten.

 

Køb en bedre seng

Det er helt oplagt at starte med, at du skal investere i en god seng. Det er noget af det bedste, du kan gøre, hvis du gerne vil have en bedre nattesøvn. På mange måder giver det lidt sig selv, for hvis du har en dårlig seng, så sover du også dårligere.

Det kan virke voldsomt at bruge 10.000 kr. på en seng, men du skal huske på, at den også holder i ti år, så det er en høj engangsinvestering men ikke en stor udgift på sigt. Slet ikke hvis du regner en bedre nattesøvn med.

 

Dit rum skal være helt mørkt

Det er vigtigt, at du sørger for at få et soveværelse, som er helt mørkt. Det gør det lettere for dig at falde i søvn, og samtidig er det også lettere for din krop at blive ved med at sove. Vores kroppe bliver ufattelig påvirket af lys, og derfor er det en dårlig idé at have ting som en vækkeur med lys i på sit soveværelse.

I første omgang kan du eliminere alle ting, som lyser. Det er et skridt, som alle kan være med på. Hvis du vil gå mere drastisk til værks, kan du købe nogle mørklægningsgardiner. De gør, at der ikke kommer noget lys ind i dit soveværelse udefra.

Det virker nærmest som om, at du har fået en sovepille, når du sover i et helt mørkt rum. Herudover er det også en god idé, hvis der er et behageligt klima i dit soveværelse med god udluftning.

Det anbefales, at du har et tempereret rum på mellem 15-22 grader, men det er individuelt, hvad der virker for dig så prøv dig frem og se, hvad du bedst kan lide.

 

Spis kosttilskud

Hvis du fortsat har problemer med at sove, eller du ikke har mulighed for at købe en god seng med det samme, så bør du kigge mod kosttilskud. Mange får ikke de næringsstoffer, som vi skal have gennem kosten, og derfor kan det være en god idé med kosttilskud.

Det er især populært med magnesium, da flere studier viser, at det får kroppen til at slappe af, hvis du spiser det lige inden sengetid. Magnesium er et effektivt kosttilskud til søvn og så er det billigt. Hvis du vil prøve det af, kan du købe det lige her.
Med disse råd får du helt sikkert en god søvn og så har du mere energi til din dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *