Pas på dig selv i trafikken

Formålet med denne side er, at vi skriver en masse gode guides til en række forskellige emner, så livet bliver bedre for dig. Her vil vi gerne slå et slag for, hvordan du kan passe på dig selv i trafikken. Det er alt fra, hvad du selv kan gøre, og hvordan du finder en erstatningsadvokat, hvis uheldet sker.

Uanset hvor meget du passer på dig selv eller dine børn i trafikken, er der ingen garanti for, at der ikke sker noget. Men der er ingen grund til, at vi selv øger vores risiko, så vi bør altid starte med de ting, som vi selv kan gøre.

 

Stop med at lave flere ting

Du ser det sikkert hele tiden i trafikken. Nemlig folk som lige skal sende en SMS, mens de kører bil, eller cyklisten som kigger ned på sin mobil for at skifte til et andet musiknummer.

Vi kan ikke gøre noget ved andres adfærd på dette punkt, men vi styrer selv, hvad vi selv gør ved det. Du bør stoppe med at lave andre ting, om du så går, cykler eller køre i bil. Bil er klart farligst for andre, da du ender med at slå nogen ihjel. Når du går og cykler, vil det for det meste ende med at gå ud over dig selv. Men det skal du også gerne undgå.

Hvis du har børn, er det også et godt signal at sende til dem, at du kun laver en ting ad gangen. For det er farligt for alle, hvis du laver mange ting samtidig i trafikken. I sidste ende kan det være nødvendigt at hyre en god erstatningsadvokat, men vi vil selvfølgelig helst undgå, at det sker.

 

Tænk altid på sikkerhed

Du bør altid tænke over, hvordan du kan passe på dig selv og dine børn i trafikken. Stort set alle bruger i dag sikkerhedssele, når de kører bil. Men når de hopper op på en cykel, så er det pludselig kun børn, der bliver tvunget til at bruge cykelhjelm.

Vi vil gerne slå et slag for, at du bruger cykelhjelm, når du cykler. Det er uanset om du er 5 eller 50 år. Tænk altid på hvordan du kan passe på dig selv og andre i trafikken, så skal det nok gå.

 

Når uheldet sker

Selvom du gør alle disse ting, så kan du selvfølgelig risikere at komme ud for et trafikuheld. Især fordi du ikke kan regne med, at andre følger disse råd, så der vil altid være en vis fare i at bevæge sig ud i trafikken. Hvis du oplever et uheld, vil vi anbefale, at du tager kontakt til en god erstatningsadvokat. Du kan finde en her.

For du har sandsynligvis ret til at få erstatning, hvis der er sket dig noget i trafikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *