Sådan passer du på din telefon

Der er mange måder at ødelægge sin smartphone på, og det kan blive en dyr fornøjelse, hvis du ofte skal skifte den ud. Der findes dog heldigvis ligeså mange måder at passe på den, så du i stedet får glæde af ”din bedste” ven i meget længere tid. Læs med her og få et par gode råd til, hvordan du beskytter telefonen.

Mange kender følelsen, og det kan være grænseløst irriterende. Du har været uopmærksom i et øjeblik, og så ligger din telefon pludselig på jorden med en smadret skærm, og du er tvunget til at få den repareret eller måske endda købe en helt ny. Det siger sig selv, at det er klogest at lade være med at tabe den på asfalten, ned i toilettet eller et helt tredje sted, men i en travl hverdag opstår uheld sommetider.

Heldigvis kan du selv tage dine forholdsregler, så du mindsker risikoen for en ødelagt telefon og dårligt humør. Her kommer nogle af de simple måder, du kan passe på din smartphone, så den holder lidt længere.

 

Beskyt den

Den bedste, mest effektive og nemme måde at beskytte en smartphone er selvfølgelig at give den noget beskyttelse. De fleste bruger deres smartphone som en lille personlig hjælper, hvor der både er kalender, alarmer, huskelister og social kontakt. Derfor bliver telefonen brugt stort set hele tiden, og det gør det endnu mere nødvendigt at beskytte den.

Der findes mange smarte covers, som beskytter telefonen mod langt det meste. Først og fremmest kan man købe et fuldt dækkende cover, som kan åbnes og lukkes, så skærmen altid er beskyttet, når du ikke bruger den. Disse covers kan også rumme kreditkort og andre personlige kort, hvis du gerne vil have dem lige ved hånden. Du kan også vælge at købe mere simple covers, som primært beskytter bagsiden og siderne af smartphonen. Hertil kan købes beskyttelse til skærmen, som er rigtig stærkt og sikrer telefonen mod slag og fald.

Er du interesseret i at læse mere om covers til telefonen? Her kan du finde et cover til Huawei P10.

 

Undgå fugt

Selvom du har beskyttet telefonen, kan det være en god idé også at tage andre forholdsregler. Fx er det en god idé at undgå at få fugt af alle slags ind i din telefon. Hvis det regner, er det fx en god idé at undgå at tage telefonen frem, da det kan danne kondens, som til sidst kan ende med at ophede det elektroniske udstyr.

 

Læg den fra dig

Hvis du gerne vil undgå uheldige hændelser, hvor din telefon lider skade, så læg den fra dig, når du ikke bruger den. Hvis du eksempelvis leger rundt i haven eller i parken, så læg telefonen fra dig, så den ikke bliver varm under trøjen eller jakken. Det er generelt en god idé at fjerne telefonen fra kroppen, når du ikke har behov for den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *